1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Градски парк во Охрид

Градски парк во Охрид

1
2 months agoОтворено0

во регионот кај Касарна Охрид, има најголемо зеленило и е погодно место со Младинскиот Центар да се направи градски парк

You must be logged in to post a comment.