Зголемување на бројот на велосипедски патеки

Потребата од зголемување на велосипедски патеки во градот и надвор од градот е голема. Иницијативата е од голем број на млади поддржани од Коалиција СЕГА кои ја изразија потребата со…

Формирање на центар за спортски активности

Младите во Прилеп предлагаат да се формира центар за спортски активности каде младите би имале можност да се дружат и рекреираат. Центарот би вклучувал пинг понг, билјард, табла,балет, модерен танц,…