Потребите на младите од општина Охрид

За време на промоцијата на Иницирај.мк со младите се реализираше работилница за идентификување на предизвиците и потребите со кои се соочуваат младите од општина Охрид. Како најголем предизвик младите од…

Младински центар во Прилеп

Место каде што младите ќе можат да се едуцираат на различни теми. Можност за бесплатна едукација за зачувување на нивното здравје, заштита од пороци и слични теми.