Our Blog

Filters
Reset

Потребите на младите од општина Охрид

Uncategorized
За време на промоцијата на Иницирај.мк со младите се реализираше работилница за идентификување на предизвиците и потребите со кои се соочуваат младите од општина Охрид. Како најголем предизвик младите од…

Коалиција на младински организации СЕГА

sega@sega.org.mkwww.sega.org.mk+389 48 429 390 Контакт лице:Мариче Тренеска Коалиција на младински организации СЕГА е национална платформа на младински организации активна во полето на лобирање за промени во младинските политики, посветена кон…