НАТГ „Аматер“ – Охрид

natg.amater@yahoo.com +389 78 413 946 Контакт лице: Јован Цветкоски Независната Aматерска Tеатарска Група „Аматер“ од Охрид е енергична заедница на театарски ентузијасти со седиште во Охрид. На 26ти април 2013…

Младински Центар Охрид

contact@mco.mk www.mco.mk +389 78 413 946 Контакт лице: Јован Цветкоски Младински Центар Охрид е место каде се спроведуваат програми кои ќе ја подобруваат благосостојбата на младите, развојот на личниот, социјалниот…

Коалиција на младински организации СЕГА

sega@sega.org.mkwww.sega.org.mk+389 48 429 390 Контакт лице:Мариче Тренеска Коалиција на младински организации СЕГА е национална платформа на младински организации активна во полето на лобирање за промени во младинските политики, посветена кон…