1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Бесплатен превоз за младински тури во природа

Бесплатен превоз за младински тури во природа

4
2 years agoОтворено8

Со цел подобрување на здравите навики, зголемување на рекреативните активности како планинарење и социјален живот потребен е бесплатен превоз до одредени локации во природа во околината на Прилеп.

8 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.