1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Зголемен број на пајак возила во град Прилеп

Зголемен број на пајак возила во град Прилеп

4
2 years agoОтворено5

За зголемување на безбедноста во сообраќајот и обезбедување на слободен простор за движење на пешаците, бидејќи возилата непрописно се паркираат на пешачка зона и како решение сметаме дека е потребен поголем број на пајак возила!

5 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.