1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Зголемување и подобрување на работата на ЈКП Комуналец во населба Три Багреми во Прилеп

Зголемување и подобрување на работата на ЈКП Комуналец во населба Три Багреми во Прилеп

3
2 years agoОтворено3

Одржување на хигиена, здрава и чиста околина за здрав и квалитетен живот во населбата Три багреми во Прилеп.

3 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.