1. Home
 2. /
 3. Предизвик на идеја
 4. /
 5. Зголемување на бројот на велосипедски патеки

Зголемување на бројот на велосипедски патеки

7
2 years agoОтворено5

Потребата од зголемување на велосипедски патеки во градот и надвор од градот е голема. Иницијативата е од голем број на млади поддржани од Коалиција СЕГА кои ја изразија потребата со цел подигнување на свеста за здраво живеење во локалната заедница.

5 Comments. Leave new

 • Добра идеја,ќе се зголеми безбедноста на велосипедистите.

 • Verica Gjorgoska
  16.10.2022 09:29

  Идејата е одлична

 • Marice Treneska
  16.10.2022 09:29

  Велосипедска патека надвор од Прилеп која ќе води кон населените места

 • Ми се допаѓа идејата. Сметам дека е приоритет бидејќи ќе се зголеми безбедноста на велосипедистите и ќе се намали хаосот во сообраќајот. Добро е вакви патеки да има и во центарот, но и кон населените места.

 • Anastasija Stankoska
  16.10.2022 09:30

  Убава идеја, навистина ова ни е потребно во нашиот град

You must be logged in to post a comment.