1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Зголемување на бројот на велосипедски патеки

Зголемување на бројот на велосипедски патеки

4
2 years agoОтворено0

Потребата од зголемување на велосипедски патеки во градот и надвор од градот е голема. Иницијативата е од голем број на млади поддржани од Коалиција СЕГА кои ја изразија потребата со цел подигнување на свеста за здраво живеење во локалната заедница.

You must be logged in to post a comment.