1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Зголемување на бројот на садници со јапонски цреши во центарот на градот

Зголемување на бројот на садници со јапонски цреши во центарот на градот

4
1 year agoОтворено4

Идејата е дадена од младите за разубавување на центарот на Прилеп.

4 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.