1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Зголемување на линиите на автобускиот градски превоз

Зголемување на линиите на автобускиот градски превоз

4
2 years agoОтворено7

Нема постојки и градски превоз што ги покрива сите населби во општина Прилеп. Целта е да се зголеми бројот на линии и постојки и да се подобри градскиот превоз.

7 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.