1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Изградба на простор/објект за активности поврзани со пливање Затворен базен

Изградба на простор/објект за активности поврзани со пливање Затворен базен

3
2 years agoОтворено1

Идеја од младите од Прилеп за отворање на затворен базен.

1 Comment. Leave new

You must be logged in to post a comment.