1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Изградба на спортско-рекреативен центар Куглана со простор за возење на ролери

Изградба на спортско-рекреативен центар Куглана со простор за возење на ролери

5
2 years agoОтворено3

Целта е создавање на центар каде младите ќе можат да спортуваат и да се рекреираат како и да се стекнат си вештини поврзани со несекојдневни спортови како куглање и возење на ролери.
Идејата е дадена од млади лица кои ја изразија потребата.

3 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.