1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Канцеларија за едукација на млади

Канцеларија за едукација на млади

8
1 year agoОтворено4

Место каде што младите ќе можат да се едуцираат на различни теми. Можност за бесплатна едукација за зачувување на нивното здравје, заштита од пороци и слични теми.

4 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.