1. Home
 2. /
 3. Бура на идеи
 4. /
 5. Кафе бар/читална во Прилеп

Кафе бар/читална во Прилеп

3
2 years agoОтворено3

Простор каде што младите од Прилеп ќе имаат можност да ги извршуваат своите едукативни активности, а воедно да се надоградуваат со дополнителна литература во пријатна средина.

3 Comments. Leave new

 • Mislam deka e prioritetno I vazno za mladite da imaat vakva prostorija kade sto ke mozaat da gi izvrsuvaat svoite aktivnosti.

 • Aleksandra Josifoska
  16.10.2022 09:21

  Идејата мислам дека е приоритет бидејќи младите ќе можат своите едукативни обврски да ги извршуваат надвор од дома и истовремено ќе се чувствуваат опуштено и пријатно.

 • anatolij
  16.10.2022 09:21

  Mislam deka idejata e super. Bi bilo mesto kade sto mladite bi mozele da se druzat i izvrsuvaat svoite aktivnosti.

You must be logged in to post a comment.