1. Home
  2. /
  3. Предизвик на идеја
  4. /
  5. Обезбедување на простор за кампови

Обезбедување на простор за кампови

5
1 year agoОтворено4

Идејата за креирање на простор на кампови околу Бештачкото езеро во Прилеп е дадена од млади лица.

4 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.