1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Обезбедување на простор за кампови

Обезбедување на простор за кампови

3
2 years agoОтворено0

Идејата за креирање на простор на кампови околу Бештачкото езеро во Прилеп е дадена од млади лица.

You must be logged in to post a comment.