1. Home
 2. /
 3. Бура на идеи
 4. /
 5. Обновување и одржување на Паркот на Револуцијата Могила

Обновување и одржување на Паркот на Револуцијата Могила

3
2 years agoОтворено7

Со одржување на паркот Могила и обновување паркот станува место примамливо за младите, место каде можат да се одржуваат различни настани и активности.

7 Comments. Leave new

 • DzinTonik
  16.10.2022 09:03

  Moze da bide realizirano ne e mnogu tesko za realizacija no sepak treba da se odrzuva

 • Aleksandra Josifoska
  16.10.2022 09:10

  Одлична идеја, мислам дека е приоритет.

 • Anastasija xx
  16.10.2022 09:13

  Одлична идеја. Паркот треба да биде реновиран, но и истиот понатаму да се одржува. Сепак тоа е место со интересна приказна, место за спорт и рекреација, место каде може да се одржуваат различни културни настани.

 • Super bi bilo da se realizira povtorno da se vrati akcentot na Mogila.Lesno mozi da se realizira.No treba higienata da bide na visoko nivo.

  • Супер би било оваа идеја да се реализира, неопходно е.
   Треба постојано паркот да се одржува за опстанок на истиот.

 • Elizabeta Trajkovska
  16.10.2022 09:19

  Добра идеја. Да стани традиција.

 • Anonimno
  16.10.2022 09:23

  R

You must be logged in to post a comment.