1. Home
  2. /
  3. Предизвик на идеја
  4. /
  5. Поголема достапност и адаптирање на просторот во Прилеп за инвалиди

Поголема достапност и адаптирање на просторот во Прилеп за инвалиди

1
2 years agoОтворено1

Адаптација на патеки во Прилеп за лицата со инвалидитет, но и достапни услови за овие лица по средните училишта.
Иницијативата е дадена од млади лица од Прилеп.

1 Comment. Leave new

You must be logged in to post a comment.