1. Home
 2. /
 3. Предизвик на идеја
 4. /
 5. Поголема достапност и адаптирање на просторот во Прилеп за инвалиди

Поголема достапност и адаптирање на просторот во Прилеп за инвалиди

3
1 year agoОтворено4

Адаптација на патеки во Прилеп за лицата со инвалидитет, но и достапни услови за овие лица по средните училишта.
Иницијативата е дадена од млади лица од Прилеп.

4 Comments. Leave new

 • Одлична идеја и е приоритет.
  Добро е да се адаптираат патеките и за овие лица, за да можат полесно и нормално да функционираат. Особено е приоритет во институциите, но и за превозните средства.

 • Marice Treneska
  16.10.2022 09:37

  Потребата од достапност и пристапност е приоритет.

 • Anastasija Stankoska
  16.10.2022 09:38

  Одлична идеја!

 • Verica Gjorgoska
  16.10.2022 09:39

  Идејата е одлична

You must be logged in to post a comment.