1. Home
 2. /
 3. Бура на идеи
 4. /
 5. Поголема достапност и адаптирање на просторот во Прилеп за инвалиди

Поголема достапност и адаптирање на просторот во Прилеп за инвалиди

14
2 years agoПрегледано6

Адаптација на патеки во Прилеп за лицата со инвалидитет, но и достапни услови за овие лица по средните училишта.
Иницијативата е дадена од млади лица од Прилеп.

6 Comments. Leave new

 • Одлична идеја, сметам дека треба да се адаптираат сите институции.

 • Ми се допаѓа оваа идеа

 • Mi se dopaga idejata. Smetsm deka treba da se razglefa kako prioritet.

 • Ми се допаѓа!! Корисна и неопходна иницијатива за овие лица да можат да функционираат нормално во извршување на секојдневните обврски.

 • Одлична идеја.
  Со ова иницијатива ќе се овозможи поголема достапност, и ќе можат да ги извршуваат нормално обврските.

 • Marice Treneska
  14.02.2023 16:30

  Приоритет треба да биде на сите институции и училишта во Прилеп. Супер иницијатива!

You must be logged in to post a comment.

6 Comments. Leave new

 • Одлична идеја, сметам дека треба да се адаптираат сите институции.

 • Ми се допаѓа оваа идеа

 • Mi se dopaga idejata. Smetsm deka treba da se razglefa kako prioritet.

 • Ми се допаѓа!! Корисна и неопходна иницијатива за овие лица да можат да функционираат нормално во извршување на секојдневните обврски.

 • Одлична идеја.
  Со ова иницијатива ќе се овозможи поголема достапност, и ќе можат да ги извршуваат нормално обврските.

 • Marice Treneska
  14.02.2023 16:30

  Приоритет треба да биде на сите институции и училишта во Прилеп. Супер иницијатива!

You must be logged in to post a comment.