1. Home
 2. /
 3. Бура на идеи
 4. /
 5. Реновирање на спортско игралиште (населба Типски)

Реновирање на спортско игралиште (населба Типски)

2
2 years agoОтворено7

Целта е да се реновира веќе постоечкото игралиште со нов инвентар да се овозможи на граѓаните да имаат простор за рекреација и поддржување на здрави навики.

7 Comments. Leave new

 • Vo naselba tipski neophodno e da se renoviraat igralistata zatoa sto vo poslednite godini bea vidno zapostaveni

 • DzinTonik
  16.10.2022 09:02

  Bas bi bilo super no ne go smetam za prioritet

 • Treba da se realizira za da se zgolemi druzbata na mladite.

 • Aleksandra Josifoska
  16.10.2022 09:09

  Добра идеја бидејќи љубителите на спортот ќе можат своето време да го поминуваат таму, на многу продуктивен начин. Исто така и учениците од блиските училишта ќе можат часовите по физичко образование да ги одржуваат таму.

 • Добра идеја.Но би требало да се реновира и во други спортски игралишта

 • Anastasija xx
  16.10.2022 09:20

  Идеја на место. Но, сепак сметам дека голем фактор е и самата свест на граѓаните на Прилеп

 • Добра идеја, но сметам дека не е приоритет.

You must be logged in to post a comment.