1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Спортски комплекс во Прилеп

Спортски комплекс во Прилеп

5
2 years agoОтворено7

Потребата од отворање на спортски комплекс во Прилеп е дадена од младите со цел отворање на ваков комплекс со терени и гралишта за повеќе спортови.

7 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.