1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Уредување на запуштен општински простор

Уредување на запуштен општински простор

8
2 years agoОтворено4

Младите иницираат да се уредат запуштените простори кои ги има во градот со поддршка на општината.

4 Comments. Leave new

You must be logged in to post a comment.