1. Home
  2. /
  3. Предизвик на идеја
  4. /
  5. Формирање на центар за спортски активности

Формирање на центар за спортски активности

3
2 years agoОтворено2

Младите во Прилеп предлагаат да се формира центар за спортски активности каде младите би имале можност да се дружат и рекреираат. Центарот би вклучувал пинг понг, билјард, табла,балет, модерен танц, … Дополнете и предложете…

2 Comments. Leave new

  • Ми се допаѓа

  • Одличен простор каде што младите ќе го поминуваат квалитетно слободното време и ќе се стекнат со здрави навики!

You must be logged in to post a comment.