1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Формирање на центар за спортски активности

Формирање на центар за спортски активности

5
2 years agoОтворено1

Младите во Прилеп предлагаат да се формира центар за спортски активности каде младите би имале можност да се дружат и рекреираат. Центарот би вклучувал пинг понг, билјард, табла,балет, модерен танц, … Дополнете и предложете…

1 Comment. Leave new

You must be logged in to post a comment.