1. Home
  2. /
  3. Предизвик на идеја
  4. /
  5. Формирање на шинтерска служба за вдомување на кучиња скитници

Формирање на шинтерска служба за вдомување на кучиња скитници

2
2 years agoОтворено1

Формирање на шинтерска служба (шелтер центар) за вдомување на кучиња скитници во Прилеп.

1 Comment. Leave new

You must be logged in to post a comment.