1. Home
  2. /
  3. Бура на идеи
  4. /
  5. Down hill стаза (патека)

Down hill стаза (патека)

5
2 years agoОтворено2

Младите предлагаат изградба на Down hill патека/стаза каде би можеле да се рекреираат.

2 Comments. Leave new

  • Ми се допаѓа

  • Одлична идеја за љубителите на овие спортови, меѓутоа неопходно е да се одделат велосипедските од овие патеки (стази) за безбедност на сите!

You must be logged in to post a comment.